Nieuws

VACATURES:

GZ-Psycholoog gevraagd

De-Kering is op zoek naar een enthousiaste en gedreven GZ–Psycholoog. Je zult werkzaam zijn in zowel de BGGZ als de SGGZ en je bent vertrouwd met het verrichtten van EMDR.

Affiniteit met de behandeling van cliënten met persoonlijkheidsproblematiek vinden wij een belangrijke voorwaarde.

Verwacht je dat het werken binnen een kleine organisatie jou zal liggen? Vindt je het prettig om samen te werken, korte lijnen te ervaren en een gevarieerd scala aan cliënten te kunnen behandelen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we elkaar te bieden hebben.

De functie zal ergens tussen de 20 en 28 uur per week omvatten en kan in loondienst of eventueel als ZZP worden vervuld.

Voor aanvullende informatie en het plannen van een kennismaking neem contact op met het secretariaat 0164 746011 en vraag naar Anita of Govert.

Je kunt ons natuurlijk ook per mail benaderen op info@de-kering.nl

  -----------------------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF: 

nieuwsbrief december 2019.pdf

nieuwsbrief december 2018.pdf

nieuwsbrief_december_2017.pdf

nieuwsbrief de-kering december 2016.pdf

nieuwsbriefde-kering12-2015.pdf

nieuwsbriefde-kering12-2014.pdf

---------------------------------------------------------------------------------

Wij adviseren klanten van niet-gecontracteerde zorgverzekeraars zodra dit kan, hun polis om te zetten naar een restitutiepolis. Vanaf 2014 zijn de vergoedingen van natura-verzekeringen zodanig dat wij u dan waarschijnlijk een aanvullende bijdrage in rekening moeten brengen.

----------------------------------------------------------------------

Petitie 'Ik ben voor keuzevrijheid in de zorg!'


Momenteel behandelt de Tweede Kamer een voorstel van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om artikel 13 van de Zorgverzekeringswet(Zvw) aan te passen. Het is niet zomaar een aanpassing. De vrije keuze vaneen zorgverlener is een mensenrecht. En deze aanpassing van de wet zorgt ervoor dat pati?nten geen vrije keuze van behandelaar meer hebben in de basisverzekering." Door de aanpassing van de wet krijgen zorgverzekeraars de
mogelijkheid om pati?nten geen vergoeding te betalen als zij kiezen voor een zorgverlener die geen afspraken heeft met de zorgverzekeraar.

Dit kabinet heeft aangegeven in het regeerakkoord dat zij het artikel 13 uit de Zorgverzekeringswet wil schrappen. In de basisverzekering is er dan geen restitutiepolis meer. Hierdoor komt de keuze voor zorgaanbieder volledig bij de zorgverzekeraar te liggen. Pati?nten kiezen hun zorgverlener in de eerste lijn juist op basis van vertrouwen en nabijheid. Ik hoop dat U die keuzevrijheid wilt behouden. Artikel 13 van de ZvW heeft niet alleen invloed op uw tandartskeuzevrijheid maar ook op uw keuze voor huisarts, fysiotherapeut ,ziekenhuis maar ook uw psychiater en de instelling/praktijk waar u onder behandeling wilt .

Daarom roepen wij alle pati?nten van Nederland op om de petitie (pdf) te tekenen en duidelijk te maken dat zij voor keuzevrijheid in de zorg zijn.
Wilt u hier aan meewerken? Dan kunt u online de petitie ondertekenen.

https://nmt.wufoo.com/forms/pe titi...id-in-de-zorg/

Bron; www.msweb.nl

?

Rechter bevestigt vrijheid arts te kiezen, verzekeraars vrezen onbeheersbare zorgkosten

De Rechtbank Breda heeft voor opschudding gezorgd in de zorgsector. De rechter oordeelde dat zorgverzekeraar CZ 75 procent van de kosten moet vergoeden voor hulp in een verslavingskliniek waarmee CZ geen contract heeft. CZ wilde daarom niet meer dan 50 procent vergoeden. Men vreest dat de kosten in de gezondheidszorg door het vonnis zullen stijgen.

?Publicaties:
Door de-kering krant.pdf

Wie A zegt, hoeft geen B te zeggen. Hij kan ook toegeven dat A fout was

- Bertolt Brecht -

Duits - Oostenrijks schrijver (1898-1956)

Stationspark 37a
4462 DZ Goes

Fruiteniersdreef 2
4614 HH Bergen op Zoom
KvK nr: 67414869

Tel. (0113) 820 233
Fax (0113) 229 497

Tel. (0164) 746 011
Fax (0164) 270 481
info@de-kering.nl